Din tømrermester, hvad enten du er privat, erhverv eller en offentlig virksomhed
Har du spørgsmål? Ring på telefon 20 66 83 11

Referencer

Tilbygning til stuehus – Karup

Billeder fra projektet


Renovering stuehus – udestue

Billeder fra projektet


Karup Kirke – konfirmandstue

Billeder fra projektet


Eigils Autoservice, Vandværksvej

Hvad siger kunden?

Jeg valgte at benytte Kølvrå Tømrer- & Snedkerforretning til udførelsen af tømrerarbejdet på mit nye autoværksted fordi, jeg gerne ville støtte de lokale håndværkere i byen. Samtidig var firmaet også konkurrence dygtige. Jeg kendte tømrermesteren i forvejen og vidste derfor at jeg ville få kvalitetsarbejde. Firmaet stillede med kvalificerede medarbejdere, der også var gode til at koordinere arbejdet med de øvrige håndværkere. Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde og vil derfor anbefale firmaet til andre. Jeg er sikker på at Kølvrå Tømrer- & Snedkerforretning får lov til at give pris på min evt. næste opgave.

Eigil Jensen

Billeder fra projektet


Toilet- og servicebygning Kongenshus

Hvad siger kunden?

Kongenshus Mindepark for Hedens Opdyrkere valgte Kølvrå Tømrer og Snedkerforretning til at udføre beklædning med cedertræ og finisharbejder på den nye servicebygning, fordi de i konkurrence gav os det økonomisk mest fordelagtige tilbud.Arbejdet blevet afleveret i den aftalte kvalitet, til den aftalte pris og tid.

Stig Bentzen
Projektchef, Dalgasgroup A/S

Billeder fra projektet


Minkfarm, Vallerbækvej

Billeder fra projektet


Opførsel af maskinhus hos Simon Philbert Entreprise

Hvad siger kunden?

Jeg har netop fået bygget en hal, der var en del tømrearbejde på denne, og jeg kontaktede Kølvrå Tømrer- & Snedkerforretning da jeg havde hørt de havde et godt ry og de havde de fornødne maskiner som skulle bruges til opsætningen.Jeg fik fra starten et rigtig godt indtryk, de var klar med gode råd og rådgivning omkring hvordan tingene skulle laves. Vi aftalte hvilken dag vi skulle starte, og dagen inden opstart kom de ud og tjekkede at alle materialer var leverede og at alt var som det var aftalt.De styrede selv alt tømrerarbejdet og var gennem hele processen rigtig gode til at fortælle om det de lavede.Arbejdet der blev udført var yderst professionelt og effektivt og alle aftaler og tidsplaner blev overholdt til punkt og prikke.Vi er i dag næsten helt færdige med hallen og glæder os hver dag over det pæne arbejde Kølvrå Tømrer har udført – vi er rigtig stolte af resultatet !!

Simon Philbert
Direktør, Philbert Entreprise

Billeder fra projektet


Tilbygning til stald – Sjørup

Billeder fra projektet


  Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

  Svend Jespersen

  Tømrermester

  Tlf: 2066 8311
  svend@kvts.dk

  Karin Jespersen

  Økonomiansvarlig

  Tlf: 40 60 01 75
  karin@kvts.dk